ΚΑΚΤΟΣ - Forum - Βασικές οδηγίες - το πρώτο post
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | | Προσωπικά μηνύματα | Αναζήτηση | Συχνές Ερωτήσεις
Όνομα Μέλους:
Κωδικός:
Αποθήκευση κωδικού
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

 Όλα τα Forum
 Σχετικά με το Cactus.thelo.gr
 Οδηγίες χρήσης
 Βασικές οδηγίες - το πρώτο post
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

kaktos
Forum Admin MEMBER CLUB4063 Μηνύματα

Εστάλη - 10 Jun 2009 :  10:39:57  Εμφάνιση Προφίλ  Μετάβαση στην προσωπική σελίδα του/της kaktos Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην kaktos  Απάντηση με παραπομπή
Ακολουθούν κάποιες βασικές οδηγίες για τους αρχάριους χρήστες χωρίς εξοικείωση με τη χρήση των forum, με σκοπό να τους καθοδηγήσουν στο πρώτο τους post στο forum :

Καταρχήν, κάποιες πληροφορίες για την "ιεραρχία" των θεμάτων στο forum. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται πώς είναι οργανωμένες οι κατηγορίες, οι ενότητες και τα θέματα στο forum. Το πρώτο επίπεδο είναι η αρχική σελίδα του forum και το τελευταίο επίπεδο το θέμα. Κοιτάζοντας κάτω από το λογότυπο (KAKTOS Forum) μπορούμε κάθε φορά να καταλαβαίνουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε.
Για να δημιουργήσουμε Νέο Θέμα πρέπει να βρισκόμαστε στο επίπεδο "Ενότητα" ενώ για να απάντήσουμε σε ένα θέμα πρέπει να βρισκόμαστε μέσα στο θέμα, δηλαδή, η εικόνα να είναι όπως στην παρακάτω φωτογραφία.


Η παραπάνω οργάνωση αντιστοιχεί στα παρακάτω που φαίνονται στην πρώτη σελίδα του forum:


Οδηγίες για αποστολή νέου θέματος:
1. Ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη σελίδα του forum κάνουμε κλικ στην ενότητα που μας ενδιαφέρει και ταιριάζει με το θέμα που θέλουμε να γράψουμε. Αν δεν ξέρουμε που ταιριάζει δεν ανησυχούμε, το βάζουμε στην ενότητα "Γενικά θέματα"
2. Αφού κάναμε κλικ στην ενότητα βρισκόμαστε στη σελίδα που δείχνει τους τίτλους των ήδη υπαρχόντων θεμάτων. Εκεί εμφανίζεται στο κέντρο επάνω η επιλογή "Νέο Θέμα", κάνουμε κλικ στην επιλογή αυτή:3. Βρισκόμαστε σε σελίδα με αυτή την εμφάνιση, όπου γράφουμε στο μικρό πεδίο τον τίτλο του Θέματος και στο μεγαλύτερο πεδίο κάτω το κείμενο του θέματος που θέλουμε να γράψουμε.

Αποστολή απάντησης σε υπάρχον θέμα

1. Βρισκόμαστε στο τελευταίο "επίπεδο" ιεραρχίας, με άλλα λόγια, σε ένα υπάρχον θέμα που διαβάζουμε, μας ενδιαφέρει και θέλουμε να απαντήσουμε. Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε επάνω δεξιά την επιλογή "Απάντηση"Η ίδια δυνατότητα μας δίνεται όταν βρισκόμαστε τέρμα κάτω στη σελίδα, εκεί που δείχνει το βέλος με τον αριθμό 1:Την απάντησή μας μπορούμε να την γράψουμε απευθείας στο πεδίο που εμφανίζεται τέρμα κάτω και δείχνει το βελάκι 2. Στο πεδίο αυτό μπορούμε να γράψουμε μία απάντηση χωρίς τη δυνατότητα προσθήκης "κώδικα" του φόρουμ, δηλαδή, εικονίδια, φατσούλες (smileys) κ.λπ. Αν θέλουμε να γράψουμε μια απάντηση χωρίς τα παραπάνω, τη γράφουμε εκεί και πατάμε του κουμπί "Αποστολή απάντησης" χωρίς απαραίτητα να πάμε πρώτα στη σελίδα "Απάντηση".

2. Αν κάνουμε κλικ στην επιλογή "Απάντηση" που δείχνει το βελάκι 1 της παραπάνω φωτό, θα εμφανιστεί μία σελίδα με τη μορφή της παρακάτω φωτό, όπου γράφουμε στο μεγάλο πεδίο την απάντησή μας και πατώντας το κουμπί "Αποστολή Απάντησης" που δείχνει το βελάκι 1, δημοσιεύουμε την απάντησή μας.


Εάν θέλουμε να βάλουμε "φατσούλες" στο μήνυμά μας κάνουμε κλικ επάνω σε ένα από τα εικονίδια στην περιοχή που δείχνει το βελάκι 2. Αν θέλουμε να δούμε όλα τα διαθέσιμα smileys ("φατσούλες") του φόρουμ κάνουμ κλικ στην επιλογή "Όλη η λίστα smilies" εκεί που δείχνει το βελάκι 3. Κάνοντας κλικ επάνω σε αυτό που θέλουμε να φαίνεται στην απάντησή μας, αυτομάτως θα μπει στην απάντησή μας.

Τέλος, και στις δύο περιπτώσεις, είτε πρόκειται για νέο θέμα είτε για απάντηση σε υπάρχον θέμα, μας δίνεται η δυνατότητα πριν "στείλουμε" την απάντηση-θέμα μας ώστε να είναι δημόσιο και να το βλέπουν όλοι, να δούμε πώς θα "φαίνεται" η απάντηση ή το θέμα μας πατώντας το κουμπί: "Προεπισκόπηση", όπως δείχνει το βελάκι 2 της παρακάτω φωτό:
Σχετικά θέματα:

Οδηγίες για εμφάνιση φωτογραφιών στο forum

Σμίκρυνση φωτογραφιών

Προσθήκη video

Για οποιαδήποτε πληροφορία-δυσκολία εδώ

Fire
Starting Member

11 Μηνύματα

Εστάλη - 08 Sep 2017 :  20:43:43  Εμφάνιση Προφίλ Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην Fire  Απάντηση με παραπομπή
Πολύ χρήσιμη και κατατοπιστική η ανάρτηση σου, https://media.giphy.com/media/3CyDOmEnhpQfC/giphy.gif θα τα ψάξω λιγάκι! :)

Edited by - Fire on 08 Sep 2017 20:47:27
Κορυφή σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Μετάβαση:
ΚΑΚΤΟΣ - Forum © 2005-2012 Cactus.Thelo.gr Κορυφή σελίδας
This page was generated in 0.09 seconds. S.n.i.t.z. F.o.r.u.m.s 2000