ΚΑΚΤΟΣ - Forum - Εγγραφή μελών
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | | Προσωπικά μηνύματα | Αναζήτηση | Συχνές Ερωτήσεις
Όνομα Μέλους:
Κωδικός:
Αποθήκευση κωδικού
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

 Όλα τα Forum
 Γενικά
 ΕΕΚΑΠ
 Εγγραφή μελών
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

JohnEx
Advanced Member MEMBER CLUBGreece
418 Μηνύματα

Εστάλη - 04 Dec 2008 :  09:44:32  Εμφάνιση Προφίλ Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην JohnEx  Απάντηση με παραπομπή
Όσοι θέλουν να εγγραφούν ως μέλη στην ΕΕΚΑΠ μπορούν να επικοινωνήσουν με τόν Χρήστο Ματσούκα που έιναι υπέυθυνος μελών του συλλόγου μας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6945236323. Ο Χρήστος Ματσούκας που απαντά στο τηλέφωνο είναι ο υπέυθυνος μελών του συλλόγου.

Το θέμα τών περιοδικών είναι λίγο πιό δύσκολο. Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να σας αποστείλουμε όλα τα τέυχη του περιοδικού που υπάρχουν διαθέσιμα και εκδόθηκαν τα τελευτεία 3 - 4 χρόνια. Τα πρώτα τεύχη του περιοδικού υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή σε CD.

Βλέπετε υπήρξε κάποιος καλοθελητής παλαιότερο μέλος του ΔΣ του συλλόγου, ο οποίος θεώρησε ότι το έργο του συλλόγου ήταν προσωπικό έργο και απαλλωτρίωσε με το έτσι θέλω τα χιλίάδες αντίτυπα του περιοδικού και το αρχείο του συλλόγου αφού αποχώρησε. Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του γιά να πάρουμε πίσω το αρχείο αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Σπευδω να διευκρινήσω ότι αυτός στον οποίο αναφέρομαι ουδεμία σχέση έχει με κανένα από τα ενεργά μέλη αυτού του Forum. Ευτυχώς όλη η δουλειά και τα φίλμς τών εκτυπώσεων υπάρχουν και είναι στά άμεσα σχέδια μας να δημιουργήσουμε, σε ψηφιακή εκτύπωση αντίτυπα, άπό αυτά τα τέυχη.

Φιλιά
Γιάννης


Pulherija
Junior Member MEMBER CLUB219 Μηνύματα

Εστάλη - 11 Oct 2009 :  23:29:14  Εμφάνιση Προφίλ Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην Pulherija  Απάντηση με παραπομπή
Από εξωτερικό δέχεστε μέλη και αν δέχεστε πως μπορώ να γίνω μέλος; Επίσης με ενδιαφέρουν τα περιοδικά σας. Επειδή υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα η αποστολή τους αλλά το θέμα της πληρωμής τους.

Edited by - Pulherija on 11 Oct 2009 23:30:04
Κορυφή σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Μετάβαση:
ΚΑΚΤΟΣ - Forum © 2005-2012 Cactus.Thelo.gr Κορυφή σελίδας
This page was generated in 0.11 seconds. S.n.i.t.z. F.o.r.u.m.s 2000