Επεξεργασία (διόρθωση) ή διαγραφή μπορείς να κάνεις πηγαίνοντας στο εν λόγω ποστ (δημοσίευσή) σου και κάνοντας κλικ επάνω εκεί που έχει μία σειρά εικονιδίων, το εικονίδιο: για επεξεργασία του μηνύματος ή
Επεξεργασία (διόρθωση) ή διαγραφή μπορείς να κάνεις πηγαίνοντας στο εν λόγω ποστ (δημοσίευσή) σου και κάνοντας κλικ επάνω εκεί που έχει μία σειρά εικονιδίων, το εικονίδιο: για επεξεργασία του μηνύματος ή
το εικονίδιο: για διαγραφή του μηνύματος.
υπάρχει χρονικός περιορισμός για να σβήσεις μια απάντηση? (όχι ολόκληρο θέμα που μόλις έχεις ανοίξει, αυτό το δοκίμασα μια φορά και λειτούργησε) μου συμβαίνει καμιά φορά να κάνω λάθος και αντί για επιδιόρθωση θέματος να ξαναστέλνω την προηγούμενη απάντηση όσες φορές έχω προσπαθήσει να την διαγράψω εντελώς, δεν μου επιτρέπεται παρά μόνο η επεξεργασία της κι αυτό μόνο για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
Υπάρχει χρονικός περιορισμός διότι κάποια πρώην μέλη που είχαν κάποιο πρόβλημα...διέγραφαν-επεξεργαζόντουσαν μηνύματα παλιά με αποτέλεσμα στο φόρουμ να υπάρχει ασυνέχεια στις παλαιότερες συζητήσεις ή άλλαζαν τις προηγούμενες απαντήσεις κλπ....
Σορρυ Ειρήνη αλλά αν είναι κάτι που θέλεις να διαγραφεί οπωσδήποτε κλπ γιατί π.χ. δεν έχει φωτογραφίες κλπ μπορείς να μου στείλεις ένα μήνυμα να το κάνουμε ή να το ανοίξω για να το κάνεις εσύ.