ΚΑΚΤΟΣ - Forum - Προσωπικά μηνύματα στο forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | | Προσωπικά μηνύματα | Αναζήτηση | Συχνές Ερωτήσεις
Όνομα Μέλους:
Κωδικός:
Αποθήκευση κωδικού
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

 Όλα τα Forum
 Σχετικά με το Cactus.thelo.gr
 Οδηγίες χρήσης
 Προσωπικά μηνύματα στο forum
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

kaktos
Forum Admin MEMBER CLUB4063 Μηνύματα

Εστάλη - 03 Aug 2008 :  09:25:12  Εμφάνιση Προφίλ  Μετάβαση στην προσωπική σελίδα του/της kaktos Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην kaktos  Απάντηση με παραπομπή
Περιγραφή
Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει στα μέλη του forum να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω εσωτερικού συστήματος μηνυμάτων.
Το σύστημα των Προσωπικών Μηνυμάτων λειτουργεί όπως λειτουργεί το e-mail. Δηλαδή, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μηνυμάτων από άλλα μέλη του forum αλλά αυτό γίνεται εντός του παρόντος χώρου, πιο άμεσα.

Παρακάτω περιγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά και βασικές οδηγίες της λειτουργίας.

Πρόσβαση
Η νέα λειτουργία είναι προσβάσιμη από την πρώτη σελίδα επάνω δεξιά, μαζί με τις άλλες επιλογές (Αναζήτηση, μέλη κ.λπ.) όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:


Επίσης, όταν είστε login (έχετε κάνει είσοδο με το όνομα μέλους και τον κωδικό σας) βλέπετε άμεσα την κατάσταση των μηνυμάτων σας στην πρώτη σελίδα κάτω, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει μετά τα forum ενότητα Προσωπικά Μηνύματα. Εκεί θα εμφανίζεται η κατάσταση μηνυμάτων σας και μπορείτε και από εκεί (κάνοντας κλικ εκεί που δείχνει το βέλος 2) να μπείτε στην ενότητα των Προσωπικών Μηνυμάτων:


Ενεργοποίηση - Απενεργοποίηση
Εάν κάποιος δεν το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα από άλλα μέλη. Αυτό γίνεται μέσα από μενού της ενότητας των Προσωπικών Μηνυμάτων, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, κάνοντας κλικ στο σημείο που δείχνει το βέλος (επιλογές):


Στην ενότητα αυτή μπορεί να επιλέξει κανείς εάν η λήψη μηνυμάτων είναι ON ή OFF, δηλαδή, ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη.

Ειδοποίηση μέσω e-mail
Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αποστολής e-mail κάθε φορά που κάποιο άλλο μέλος σας στέλνει ένα μήνυμα στο Forum. Θα λαμβάνετε, ένα μήνυμα στην e-mail διεύθυνση που δηλώσατε στο forum, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι έχετε νέο μήνυμα. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι τέτοια ειδοποίηση. Αυτή η επιλογή βρίσκεται, επίσης, στην παραπάνω ενότητα που βρίσκεται και η ενεργοποίηση - απενεργοποίηση.

Block list - Αποκλεισμός μελών
Υπάρχει η δυνατότητα να έχετε ενεργοποιημένα τα Προσωπικά Μηνύματα αλλά να επιλέξετε να μη λαμβάνετε μηνύματα από κάποιο/α συγκεκριμένο/α μέλος/η.
Για την επιλογή αυτή, κάνετε κλικ στο μενού των Προσωπικών Μηνυμάτων, στο εικονίδιο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, στο σημείο που δείχνει το βέλος (Λίστα Αποκλ.):


Εκεί μπορείτε να βάλετε κάποιο μέλος στη λίστα των αποκλεισμένων μελών. Μόλις μπει το μέλος στη λίστα σας, ακόμη κι όταν σας στέλνει ένα μήνυμα, εσείς δε θα το λαμβάνετε.
Στην ίδια σελίδα θα μπορέσετε να αφαιρέσετε κάποιο μέλος από τη λίστα απκλεισμένων μελών, έτσι ώστε να μην είναι πλέον στη λίστα αποκλεισμένων και να λαμβάνετε μηνύματά του.

Νέο Προσωπικό Μήνυμα
Μπορείτε να συντάξετε ένα νέο Προσωπικό Μήνυμα με διάφορους τρόπους.
α) Ένας τρόπος είναι να μπείτε στην ενότητα Προσωπικά Μηνύματα και να κάνετε κλικ στην επιλογή, Νέο ΠΜ, όπως φαίνεται πιο κάτω στη φωτογραφία:


β) Μέσα από κάποιο θέμα συζήτησης, σε κάποιο post του μέλους στο οποίο θέλετε να στείλετε μήνυμα, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο φάκελο που εμφανίζεται μαζί με τις άλλες επιλογές, όπως δείχνει το κόκκινο βέλος:


γ) Κάνοντας κλικ στο όνομα του μέλους, και μέσα στην καρτέλα του Προφίλ του μέλους, στην επιλογή που υπάρχει "Προσωπικό Μήνυμα προς" και το όνομα μέλους, όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα με το κόκκινο βέλος.


Κανόνας:
Μην κάνετε αυτό που δε θέλετε να σας κάνουν!
Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διευκρινήσεις, περιπτώσεις όπου δε θέλουμε να εμφανίζονται κάποιες πληροφορίες (π.χ. ονόματα, καταστήματα κ.λπ. δημόσια) κ.α. κι όχι για να αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου τις δημόσιες συζητήσεις ή βομβαρδίζοντας τα υπόλοιπα μέλη με μηνύματα χωρίς να το θέλουν! Θα μπείτε στη λίστα τους!

Happy msging!

Αυτά είναι τα βασικά, εάν υπάρχουν προβλήματα και απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:
http://cactus.thelo.gr/contact_el.asp
ή απαντήστε με την απορία σας εδώ στο topic.
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Μετάβαση:
ΚΑΚΤΟΣ - Forum © 2005-2012 Cactus.Thelo.gr Κορυφή σελίδας
This page was generated in 0.08 seconds. S.n.i.t.z. F.o.r.u.m.s 2000