ΚΑΚΤΟΣ - Forum - Εγγραφή μελών
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
ΚΑΚΤΟΣ - Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | | Προσωπικά μηνύματα | Αναζήτηση | Συχνές Ερωτήσεις
Όνομα Μέλους:
Κωδικός:
Αποθήκευση κωδικού
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

 Όλα τα Forum
 Σχετικά με το Cactus.thelo.gr
 Οδηγίες χρήσης
 Εγγραφή μελών
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα   

kaktos
Forum Admin MEMBER CLUB4063 Μηνύματα

Εστάλη - 30 Jul 2008 :  08:56:24  Εμφάνιση Προφίλ  Μετάβαση στην προσωπική σελίδα του/της kaktos Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος στον/στην kaktos  Απάντηση με παραπομπή
Ορισμένα νέα μέλη ξεκινούν την εγγραφή τους στο forum ωστόσο δεν καταφέρνουν να την ολοκληρώσουν.
Δυο λόγια, λοιπόν, για τη διαδικασία της εγγραφής:

1. Η εγγραφή γίνεται κάνοντας κλικ επάνω στο μενού εκεί που γράφει "Εγγραφή". Δηλαδή, εδώ:
http://www.cactus.thelo.gr/forum/el/policy.asp

2. Απαιτείται η συμπλήρωση στοιχείων, ουσιαστικά μόνο:
το όνομα μέλους (username),
ένας κωδικός πρόσβασης (password) και
μία έγκυρη e-mail διεύθυνση (e-mail) απαιτούνται.
Όλα τα άλλα μπορούν να προστεθούν οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η e-mail διεύθυνση που θα δηλώσετε πρέπει να είναι έγκυρη διότι εκεί θα σας αποσταλεί σημαντικό για την εγγραφή μήνυμα.

3. Μόλις πατήσει κανείς το κουμπί "Αποστολή", θα πρέπει να ελέγξει τα e-mail του και συγκεκριμένα εκείνο το οποίο δήλωσε κατά την εγγραφή. Εκεί θα παραλάβει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που ζητάει να κάνει κανείς κλικ επάνω στο link που περιλαμβάνει το e-mail ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

4. Όταν πατηθεί αυτό το link κι έπειτα, άμεσα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή και μπορείτε να μπαινετε και να γράφετε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που δηλώσατε. Χωρίς αυτή τη δική σας ενέργεια δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή!
Αυτή η ενέργεια απαιτείται για την ασφάλεια των δικών σας στοιχείων. Ειδικότερα, για να μην υπάρχουν προβλήματα όπου, για παράδειγμα, κάποιος χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας και σας εγγράφει σε διάφορους χώρους χωρίς τη θέλησή σας.

5. Για να σας αναγνωρίσει το σύστημα και να "εισέλθετε" στο φόρουμ θα πρέπει μετά από την παραπάνω διαδικασία, να γράψετε στο πεδίο επάνω δεξιά το όνομα μέλους που δηλώσατε και τον κωδικό σας και να πατήσετε το κουμπί "Είσοδος".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι δυνατόν το e-mail που θα σας αποσταλεί, καταλάθος, να βρίσκεται σε κάποιο άλλο φάκελο των e-mail σας (π.χ. junk, spam).
Τέλος, ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να μη σας έχει αποσταλεί καν e-mail επιβεβαίωσης είναι διότι έχετε γράψει λάθος την e-mail διεύθυνσή σας, ΠΡΟΣΟΧΗ ώστε να γράψετε σωστά την e-mail διεύθυνσή σας.

Εάν μετά την αποστολή των στοιχείων σας δεν παραλάβετε το εν λόγω e-mail αλλά και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα επικοινωνήστε εδώ:
http://cactus.thelo.gr/contact_el.asp
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα   
 Νέο Θέμα  Απάντηση
 Εκτύπωση
Μετάβαση:
ΚΑΚΤΟΣ - Forum © 2005-2012 Cactus.Thelo.gr Κορυφή σελίδας
This page was generated in 0.09 seconds. S.n.i.t.z. F.o.r.u.m.s 2000