Γειά σας, έχω παρατηρήσει ότι τα άνθη του adenium obesum και του Nerium_oleander, της γνωστής μας πικροδάφνης, μοιάζουν πολύ ειδικά στα πέταλα των λουλουδιών. Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε τις φωτογραφίες:
Είναι πολύ φυσικό αφού και τα δύο φυτά ανοίκουν στην ίδια οικογένεια. Πολλοί καλλιεργητές μάλιστα εμβολιάζουν adenium σε ρίζες πικροδάφνης γιά να πουλούν φυτά με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο ψύχος
Είναι πολύ φυσικό αφού και τα δύο φυτά ανοίκουν στην ίδια οικογένεια. Πολλοί καλλιεργητές μάλιστα εμβολιάζουν adenium σε ρίζες πικροδάφνης γιά να πουλούν φυτά με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο ψύχος
Ναι ισχύει αυτό το είχα διαβάσει σε ένα αλλο forum που ελεγε για το ποια φυτά δεν πρέπει να έχει στο σπίτι του ιδιοκτητης σκύλου. Κάνει κακό αν το το φάνε.
Ναι ισχύει αυτό το είχα διαβάσει σε ένα αλλο forum που ελεγε για το ποια φυτά δεν πρέπει να έχει στο σπίτι του ιδιοκτητης σκύλου. Κάνει κακό αν το το φάνε.
TzO
πάντως δεν είναι κουτά τα σκυλιά, το ένστικτό τους τα προστατεύει εμένα δεν μου τρώνε άλλα φυτά εκτός από χορτάρι αυτό το γνωστό που όταν κάνει σπόρια κολλάει πάνω σου
Εγω παντως που εχω σκυλακι τολμω να πω πως εχει μεγαλο θεμα με τους κακτους την εχω δει να τον ξεριζωνει και να του κανει ανεπανορθωτες ζημιες βεβαια και δεν τα εσωσα ποτε αυτα που πληγωσε.Εκεινη την ημερα επαθα εγκεφαλικο εκλαιγα ασταματητα και δεν ηξερα τι να κανω?Να σκοτωσω το σκυλι η'να παρω καινουργιους κακτους που εκλεισε το μαγαζι και δεν ηξερα που θα τους ξαναεβρισκα?????