ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΧΙ ???????!!! ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΟ.
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ GOOGLE ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ CACTUS.THELO ΜΕ ΘΕΜΑ LITHOPS ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ http://cactus.thelo.gr/forum/el/topic.asp?TOPIC_ID=466&whichpage=3 ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΙΣΩς ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, Η ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ??
ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΑΡΓΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC
Δεν είναι πρόβλημα, αφού αν κάποιος δεν είναι login στο φόρουμ δεν μπορεί να γράψει έτσι απλά ή να τροποποιήσει το μήνυμα άλλου μέλους κλπ. Το επιτρέπει στα μέλη που είναι login λόγω του cookie στον υπολογιστή. Σε κάποιο επισκέπτη που δεν είναι μέλος βγάζει επάνω πεδίο όπου πρέπει να γραφτεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός για να γίνει είσοδος στο φόρουμ.